متجر بلاي العرب » التطبيقات » تطبيقات الخرائط وتحديد الموقع » Naša patrola APK
 Naša patrola APK icon

Naša patrola APK

0 votes, 4/

5

0$ تطبيقات الخرائط وتحديد الموقع

4.0.3 and up

تحميل اخر اصدار (9.6 MB)

Naša patrola APK

تنزيل Naša patrola APK للموبايل اندرويد برابط مباشر

The description of Naša patrola

Naša patrola omogućava svim korisnicima da samo jednim klikom prijave primećenu policijsku patrolu i da uvek budu obavešteni o patrolama koje su prijavili drugi korisnici. Takođe, svaki korisnik može da potvrdi ili negira prijavljenu patrolu.

Uz pomoć složenog algoritma računa se pouzdanost svakog korisnika, verovatnoća postojanja patrole i uvek se prikazuju maksimalno precizni podaci svim korisnicima.

U donjem desnom uglu se nalazi dugme koja služi za prijavu primećene policijske patrole. U donjem levom uglu se nalazi dugme "Lokacija" u vidu ikonice snajpera. Klikom na ovo dugme vaša detektovana lokacija se postavlja u centar mape i prati vaše kretanje.

Na svaku prijavljenu patrolu možete kliknuti i dobiti informacije o verovatnoći da se patrola zaista tu nalazi, kao i ko ju je i kada prvi i poslednji prijavio. Svaku patrolu možete potvrditi ukoliko ste je i vi tu primetili ili negirati ukoliko se patrola više ne nalazi na prijavljenoj lokaciji. Svaki vaš glas se beleži i ukoliko dajete istinite informacije vaša pouzdanost se povećava ili smanjuje ukoliko dajete lažne informacije. Što veću pouzdanost imate vaš glas više vredi.

Aplikacija je pogodna za korišćenje u celoj Srbiji, kako po većim gradovima kao što su Beograd, Novi Sad, Nis itd. tako i po magistralnim putevima.

Apelujemo na opreznu vožnju i poštovanje saobraćajnih propisa! Nebezbednom vožnjom ugrožavate sebe i ostale učesnike u saobraćaju. Naša patrola služi isključivo kao sredstvo za deljenje informacija među vozačima.

تحميل Naša patrola APK للاندرويد برابط سريعGet it on:
Get  Naša patrola APK on Google Play

متشابهه
Searching...