متجر بلاي العرب » التطبيقات » تطبيقات العمل » БРСМ PLUS
 БРСМ PLUS icon

БРСМ PLUS

0 votes, 3.2/

5

0$ تطبيقات العمل

4.0.3 and up

БРСМ PLUS

تنزيل БРСМ PLUS للموبايل اندرويد برابط مباشر

وصف БРСМ زائد

Додаток надає можливість скористатися всіма перевагами мережі АЗК “БРСМ-Нафта”.

Тепер дані пластикової картки лояльності інтегровані безпосередньо в мобільний додаток, و щоб користатися перевагами, досить мати при собі смартфон або планшет.

Додаток БРСМ PLUS – це Ваш надійний помічник, який зібрав у собі всі необхідні функції та допоможе вам:

• визначити ваше місце розташування
• Швидко знайти на мапі України АЗК “БРСМ-Нафта” із зазначенням його GPS-координат, контактної інформації з переліком доступних на ньому марок пального و сервісів.
•Побудувати маршрут мандрівки із зазначенням АЗК “БРСМ-Нафта”, які знаходяться по шляху проходження авто, розрахувати вартість та кількість необхідного пального для подорожі до місця призначення,
• Постійно бути в курсі акцій و новинок у Національній мережі АЗК “БРСМ-Нафта”.
• встановити зв’язок з Контактним Центром Національної мережі АЗК “БРСМ-Нафта” за допомогою електронної пошти або номером телефону
• дізнатись стан особистого рахунку, переглянути історію покупок, переглядати та редагувати особисті дані, дізнатись кількість доступних балів та знижку за поточний та наступних періоди.

Додаток БРСМPLUS – це інструмент заощадження Ваших грошей, економії часу та отримання якомога більше вигод و преференцій від Національної мережі АЗК “БРСМ-Нафта”.

Команда Національної мережі АЗК “БРСМ-Нафта” удосконалює свої сервіси в режимі توقف на основі ретельного аналізу побажань клієнтів. Тому, з кожним оновленням додаток БРСМ بالإضافة إلى ставатиме ще зручнішим для Вас!

تحميل БРСМ PLUS للاندرويد برابط سريع



БРСМ PLUS 0.9.33 Update

2018-03-31

*Виправлено помилки

Get it on:
Get  БРСМ PLUS on Google Play

متشابهه
Searching...

اضغط للاشتراك