متجر بلاي العرب » التطبيقات » تطبيقات الاحداث » Мій АШАН / My AUCHAN APK
 Мій АШАН / My AUCHAN APK icon

Мій АШАН / My AUCHAN APK

0 votes, غير متاح/

5

0$ تطبيقات الاحداث

4.0.3 and up

Мій АШАН / My AUCHAN APK

تنزيل Мій АШАН / My AUCHAN APK للموبايل اندرويد برابط مباشر

وصف Мій АШАН / أوشان

Безкоштовний додаток від АШАН Україна – з цим застосунком отримуйте спеціальні акційні ціни прямо в магазинах АШАН Петрівка та АШАН Либідська! В інших магазинах – отримуйте акції, скануйте штрих-коди товарів та дізнавайтеся ціни; ознайомтеся з графіком безкоштовних маршруток; замовляйте таксі, дізнавайтеся про час роботи магазинів – багато подарунків та корисного функціоналу!

АШАН пропонує безкоштовний додаток для смартфонів – встановіть його на свій телефон و першим дізнайтеся про все нове у магазинах мережі АШАН.

Ви матимете можливість купувати товари за спеціальними цінами (Київ, гіпермаркети Петрівка та Либідська), замовити таксі, першими дізнаєтесь про акції, зможете планувати покупки зі зручним планером покупок, сканувати штрих-коди для того, щоб дізнатися ціну товарів, завжди під рукою буде розклад роботи кожного магазина та безкоштовних маршруток та багато іншого відтепер буде доступне для Вас. Плануйте و робіть свої закупи разом з АШАН!

В Україні Холдинг АШАН представлений магазинами, які працюють за концепцією “гіпермаркет-дискаунтер”. “Під одним дахом” клієнт знайде те, що йому необхідно, – в бажаній кількості, якості та недорого. Метою АШАН يوجد поліпшення купівельної спроможності своїх клієнтів. В Україні АШАН представлений 12 гіпермаркетами в Києві, Кривому Розі, Запоріжжі, Львові та Одесі.

АШАН пропонує своїм клієнтам найширший вибір:

– продуктів харчування, серед яких: свіжоспечений гарячий хліб з хрусткою скоринкою, традиційні пиріжки, широкий асортимент риби українських, балтійських, французьких виробників; в цілому, це – якісні свіжі продукти, що відповідають найсуворішим вимогам;
– товарів для дому, меблів, широкий асортимент побутової техніки – чайники, мікрохвильові печі, холодильники;
– товарів для відпочинку, комп’ютерів و телевізорів від найпростіших до найсучасніших, а також широкий вибір книжок та іграшок для дітей;
– одягу для всієї родини;
– сезонних товарів, товарів для дачі та відпочинку на відкритому повітрі, святкових товарів.

Асортимент АШАН задовільнить потреби будь-якого клієнта.

Особливу увагу АШАН приділяє обслуговуванню клієнтів – уважний персонал завжди готовий відповісти на будь-які питання.

Мережа АШАН різних форматів присутня в 16 країнах.

Завантажте додаток безкоштовно و купуйте в АШАН по-новому!

تحميل Мій АШАН / My AUCHAN APK للاندرويد برابط سريع



Get it on:
Get  Мій АШАН / My AUCHAN APK on Google Play

متشابهه
Searching...

اضغط للاشتراك