Download BSLZ APK

Rating 5/5

Download BSLZ APK for android

The description of BSLZ

Dobro došli na aplikaciju „BSLZ RS“ Agencije za bezbjednost saobraćaja Republike Srpske. Aplikacija daje korisne informacije o Međunarodnoj konferenciji „Bezbjednost saobraćaja u lokalnoj zajednici“, načinu prijave teme i praćenju statusa prijavljenog rada.
Više detalja o samoj konferenciji možete naći u nastavku. Organizatori Ministarstvo saobraćaja i veza i Agencija za bezbjednost saobraćaja Republike Srpske poziva Vas da uzmete aktivno učešće u Međunarodnoj konferenciji „Bezbjednost saobraćaja u lokalnoj zajednici“ koja se tradicionalno održava od 2011. godine u poslednjoj sedmici oktobra.
Pokrovitelj ove Međunarodne konferencije je Savjet za bezbjednost saobraćaja Republike Srpske. Mjesto održavanja Administrativni centar Vlade Republike Srpske
Trg Republike Srpske br. 1, Banja Luka, GPS koordinate: H- 44.777852, Y- 17.197731 Tematske oblasti konferencije 1. Stub – Upravljanje bezbjednošću saobraćaja,
2. Stub – Bezbjedniji putevi,
3. Stub – Bezbjednija vozila,
4. Stub – Bezbjedniji učesnici u saobraćaju i
5. Stub – Njega poslije saobraćajne nezgode. Poziv autorima Poštovani,
Republika Srpska svake godine u saobraćajnim nezgodama, pored gubitka onog najvrijednijeg a to su ljudski životi, trpi i ogromne troškove u ekonomskom smislu. Stručnjaci Ekonomskog instituta u Banjoj Luci su, uz podršku najboljih stranih stručnjaka, izračunali da su ukupni društveno ekonomski troškovi saobraćajnih nezgoda u Republici Srpskoj oko 170 miliona KM, što nam govori da Republika Srpska svake godine u saobraćaju pretrpi elementarnu nepogodu velikih razmjera.
Zbog svega toga, nosioci vlasti u Republici Srpskoj su odlučno krenuli u jačanje institucionalnih kapaciteta bezbjednosti saobraćaja. Savjet za bezbjednost saobraćaja redovno zasjeda, Agencija za bezbjednost saobraćaja uspješno radi, Narodna skupština je usvojila Strategiju za bezbjednost saobraćaja Republike Srpske 2013-2022, a Vlada Republike Srpske je usvojila Program bezbjednosti saobraćaja 2014 – 2018, čime su stvorene pretpostavke za unapređenje bezbjednosti saobraćaja u Republici Srpskoj.
Na tragu toga svake godine se održava i Međunarodna konferencija „Bezbjednost saobraćaja u lokalnoj zajednici“, s ciljem konstantnog jačanja i animiranja kapaciteta na republičkom i lokalnom nivou i stvaranja grupa stručnjaka koji će imati dovoljno entuzijazma, hrabrosti i volje da se bore s ovim problemom društva u cjelini.
Stoga pozivamo sve zainteresovane autore i stručnu javnost da uzmu aktivno učešće na ovogodišnjoj konferenciji i time doprinesu prije svega jačanju svijesti o važnosti bezbjednosti saobraćaja, ali i unapređenju stanja u ovoj oblasti. S poštovanjem, Organizacioni odbor Uputstvo za prijavu rada Da biste prijavili temu jedan od autora mora biti registrovan. Otvaranje naloga omogućava korisnicima da prate informacije o prijavljenoj temi, odnosno radu. Prihvaćeni radovi Prihvaćeni radovi biće objavljeni na internet stranici www.absrs.org . Odabrani radovi biće objavljeni u štampanom izdanju Zbornika radova na jeziku na kom su napisani.
Pisano Upustvo za korišćenje aplikacije za prijavu tema i Upustvo za pisanje rada možete preuzeti na internet adresi: www.absrs.org UČEŠĆE NA KONFERENCIJI JE BESPLATNO!
Na konferenciji vam je obezbijeđena akreditacija; zbornik radova i dr. štampani materijal; dvd; koktel dobrodošlice; svečana večera i sertifikat o učešću

Download BSLZ APK for android direct link
More From Developer More »

comments

others comments

No Comments

https://files1.matjarplay.com/download.php