متجر بلاي العرب » التطبيقات » تطبيقات التعليم » ПДР України 2018 + тест APK
 ПДР України 2018 + тест APK icon

ПДР України 2018 + тест APK

0 votes, غير متاح/

5

0$ تطبيقات التعليم

4.0.3 and up

ПДР України 2018 + тест APK

تنزيل ПДР України 2018 + тест APK للموبايل اندرويد برابط مباشر

وصف ПДР України 2018 + тест

Правила дорожнього руху (ПДР України) в останній редакції, дорожні знаки و таблички, дорожня розмітка, тести ПДР, з поясненнями* до кожного питання, що повністю відповідають офіційному іспиту у Сервісних центрах МВС України станом на 2018 рік. У додатку ви, також, знайдете перелік штрафів за порушення ПДР із останніми змінами 2018 року, систематизований перелік основних законодавчих актів, які регламентують права, обов’язки водіїв та роботу патрульної поліції.

Додаток “ПДР України” — це завжди найсвіжіша версія Правил дорожнього руху України. Інформація про зміни у ПДР, штрафах, законодавстві, екзаменаційних питаннях ПДР оновлюється безпосередньо з сайту vodiy.ua.

* Пояснення до перших п’яти білетів працюють без обмежень. Для перегляду пояснень до питань інших білетів необхідно підвищити застосунок до версії “بريميوم”. Користувачі vodiy.ua з підпискою (активованою платежем або кодом) можуть увімкнути قسط безкоштовно.

Виконати повторну активацію на одному пристрої можна без обмежень. При встановленні налаштувань телефону до початкових повторну активацію можна здійснити один раз, за умови, що активація на інших пристроях не проводилась.

Розробники цього застосунку не мають державного фінансування, створили و працюють над його розвитком за власний кошт, а також за підтримки рекламодавців та користувачів قسط – людей мотивованих на отримання найкращого результату за найкоротший час. Такі користувачі отримують додаткові переваги для тестування знань та підготовки до іспиту.

تحميل ПДР України 2018 + тест APK للاندرويد برابط سريع



ما هو الجديد

2018-08-06

Останні оновлення ПДР від 11.07.2018. Додано посилання на останні оновлення ПДР.

Get it on:
Get  ПДР України 2018 + тест APK on Google Play

متشابهه
Searching...

اضغط للاشتراك