متجر بلاي العرب » التطبيقات » تطبيقات السيارات والمركبات » Фіра Водій
 Фіра Водій icon

Фіра Водій

0 votes, 4.2/

5

0$ تطبيقات السيارات والمركبات

4.0.3 and up

Фіра Водій

تنزيل Фіра Водій للموبايل اندرويد برابط مباشر

وصف Фіра Водій

Фіра – український сервіс виклику таксі.

Фіра працює у місті Одеса.

Отримуй додаткові замовлення до своєї основної роботи. Суміщай з будь-якими іншими службами таксі.

Сплачуй лише від 0% до 4% за виконане замовлення1.

Фіра пропонує співпрацю на вигідних умовах:
• Високі тарифи
• Адаптивний розрахунок вартості поїздки
• Оплата готівкою
• Відсутня абонплата
• Простий та зручний додаток
• Вільний графік роботи
• Відсутні рейтинги прийнятих و виконаних замовлень
• Повна свобода у виборі замовлень
• Жодних зобов’язань
• Проста و швидка реєстрація
• Програма лояльності
• Жодних посередників
• Автоматичне врахування простою
• Інтерактивна мапа
• Навігатор

В наш час водій мусить мати можливість отримувати замовлення з різних джерел. Тому додаток Фіра працює на одному смартфоні з будь-якими додатками інших служби таксі. Це дає вам можливість отримати більше незалежності, свободу у виборі замовлень. В жодному разі не працюйте тільки з однією службою таксі.

Додаток не відволікає водія, не змушує втуплюватися у екран виглядаючи замовлення. Переважно працює у фоновому режимі, очікуючи на замовлення. Тримає стабільний зв’язок з сервером. Ощадливо ставиться до акумулятора смартфону, можлива робота без зарядного на протязі дня. Доступний навчально-тестовий режим роботи, аби кожен міг спочатку ознайомитися та навчитися користуватися, перед реальною роботою.

Фіра приймає усі автомобілі від Cмарта до S класу, в залежності від віку та технічного стану. Усі автомобілі розділені на 5 класів, у кожного свій тариф. Це дає можливість різним автомобілям конкурувати між собою. Можливість роботи автомобілів з кількістю пасажирських місць від 1 до 8, у будь-якому з 5 класів. Клас “Міні” обмежений автомобілями до 3 місць.

Адаптивний розрахунок вартості поїздки враховує багато чиників про які забувають більшість служб таксі. Що так дратує водіїв, через втрату ними грошей. Фіра виправить це. Тариф враховує такі чиники: доплату за довгі поїздки, платну подачу більше 2 км, поїздки за місто, простій в очікуванні, простій через дорожні умови, повернення з поганих районів, тарифікація з першого метру, додаткові послуги.
Здійснювати поїздки можливо як по місту так و за місто. Тариф враховує будь-які поїздки.
Завершивши поїздку ви маєте оцінити пасажира та залишити відгук. Саме ваша думка та оцінка матимуть вирішальну роль у якості роботи Фіра.

Робота Фіра в інших містах можлива. Проте буде доступний лише універсальний тариф “Україна”, який не враховує деякі параметри тарифікації. Але якщо ви маєте бажання та достатню кількість водіїв однодумців. Фіра може позапланово підключити ваше місто та створити для вас тариф, враховуючи ваші побажання.

Наразі це перший випуск поки ще молодого сервісу таксі, функціональність буде удосконалюватися та додаватимуться нові можливості. Фіра планує розширювати свою присутність в інших містах.

З Фіра кожен здатен заробляти. Розповідай про Фіра друзям, знайомим чи незнайомим. Отримуй відсотки з кожної поїздки, кожного користувача, який при реєстрації вказав твій “позивний” у сервісі. Відсотки нараховуються з грошей які сплачуються за поїздку. Зараховуються на бонусний рахунок вашого облікового запису.

Якщо у вас يوجد питання щодо роботи додатку чи сервісу в цілому, будь ласка звертайтеся спочатку на firasuport@gmail.com

1 – 0% за замовлення, мається на увазі, що якщо водій зареєструє 4 інших водія у Фіра. То вони при умові однакової кількості замовлень, будуть сплачувати ваші відсотки. При більшій кількості водіїв та пасажирів, яким ви розкажете про Фіра, ваш баланс завжди буде у плюсі. Не ви, а Фіра буде платити вам гроші.

تحميل Фіра Водій للاندرويد برابط سريع



Фіра Водій 1.0.1 Update

2017-11-07

Незначні зміни

Get it on:
Get  Фіра Водій on Google Play

متشابهه
Searching...

اضغط للاشتراك